Benvinguts a la web de l'escola municipal de música de Solsona  
 
 
 
  ACTIVITATS

L’EMMS PARTICIPA A LA FIRA DEL TIÓ

Un any més, alumnes de l’Escola Municipal de Música han posat música a la Fira del Tió que va tenir lloc el passat 8 de desembre.

Van participar-hi alumnes de trombó, trompa i piano i van amenitzar aquella freda tarda de desembre.

Aquí us en deixem algunes imatges!


L’EMMS omple de música la ciutat de Solsona per Santa Cecília

Un any més, l’Escola Municipal de Música de Solsona ha ofert una varietat d’actes per Santa Cecília per a totes les edats.

El dia de la patrona al matí, els professors de l’EMMS van interpretar el conte De quin color és la música? al Teatre Comarcal, activitat adreçada als alumnes de P5 i 1er de Primària de les escoles de Solsona.

A primera hora de la tarda va tenir lloc, al mateix teatre, un concert dels alumnes i formacions de l’EMMS. Hi va participar un quintet de música de cambra, un duet de violins, la Banda Jove i l’Ensemble de Saxos. Aquesta activitat es va adreçar als alumnes de 4rt, 5è i 6è de Primària de les escoles de la ciutat.

A més a més, dins de les activitats de la pròpia escola, es va fer el tradicional berenar de Santa Cecília a l’EMMS, gentilesa de l’AMPA, i, seguidament, un lluït concert d’alumnes de l’escola de música.

Com veieu, una diada plena de música i d’emocions; una diada que cada any, amb molta estimació, l’escola de música prepara perquè puguem gaudir d’aquesta art tan meravellosa i que ens agrada tant, que és la música.

Que sempre us acompanyi!L'EMMS participa a la XXXV Trobada d'Acordionistes de Solsona


Un any més, com a un dels actes previs a la Festa Major, la trobada d´acordionistes dóna el toc musical a la ciutat.

Va tenir lloc el passat dissabte 1 de setembre a les 17'00h a plaça de Sant Joan i va comptar amb un bon nombre d'acordionistes d'arreu i de fora del país.

Els acordionistes de l'EMMS no es van voler quedar al marge de la trobada i hi van participar la Maria Algué, l'Elna Montaner i el Jordi Xandri, alumnes de l'Aula d'Acordió de l'Escola.És un plaer que a Solsona es pugui fer anualment una trobada que inclogui tota la litúrgia i l'organologia de l'acordió, ja que hi participen tan acordions cromàtics com diatònics, fet que, a la vegada, ajuda a la conservació i a la dinamització musical de la ciutat.

Va estar un plaer poder-hi participar.
Fins l'any que ve!

 

 


 
Històric d'activitats
curs 2017-18
curs 2018-19
 
     
     
  Pujada del Castellvell, s/n - 25280 SOLSONA - T 973 480 563  
ajuntament de Solsona