Benvinguts a la web de l'escola municipal de música de Solsona  
 
       
 
 

ACTIVITATS

L’Escola Municipal de Música clou els seus actes de Nadal amb un fantàstic concert de les seves formacions instrumentals

El passat 23 de desembre a les 12h a la Sala Polivalent, va tenir lloc el Concert de Nadal de l’EMMS, aquesta vegada dedicat a les seves formacions instrumentals. Va obrir el concert el combo de l’escola amb un repertori de música actual; es va continuar amb la Banda Jove i el van cloure la Big Band i l’Orquestra Simfònica, que generaren una gran expectació del públic.

Des de l’EMMS, volem agrair a tots els col.laboradors, professors i exalumnes que van voler sumar-se a fer música amb nosaltres; realment, va ser un concert amb molta varietat musical que va omplir de somriures tots el assistents.

Només ens resta desitjar-vos que acabeu de passar unes Bones Festes i que la música us acompanyi en aquests dies tan senyalats!L’Escola Municipal de Música obre els seus actes nadalencs amb el Concert de Nadal de Cant Coral

Un any més l’Escola de Música ens va oferir, el passat diumenge 17 de desembre a les 5 de la tarda, el ja tradicional Concert de Nadal de Cant Coral.

Enguany, el fil conductor del concert van ser les nadales americanes que es van interpretar tan en llengua anglesa com en català.

Van participar-hi tots els grups de Cant Coral de l’EMMS, a més dels alumnes de Sensibilització, el Gospel Jove i Solsona Gospel School.

A més, el concert va començar amb la peça River flows amb el Cinquè Quintet d’alumnes de l’EMMS.

Les dues últimes peces van ser Vull que estiguem junts per Nadal ( una adaptació de la nadala All I want for Christmas is you) i Nevarà, nevarà, nevarà ( una adaptación de la nadala Let it snow), arranjades per l’ocasió on hi participaren tots els alumnes de cant coral amb la música en directe dels professors de l’escola de música.

Va ser un concert dinàmic, ple de llum, color i, com sempre, on la música en va ser la protagonista.

Us desitgem molt bones festes i una bona entrada d’any!

 

L’Escola Municipal de Música posa el toc musical de Santa Cecília a Solsona

Com cada any, l’EMMS va organitzar una jornada de Santa Cecília plena d’activitats musicals per totes les edats.

Al matí, els alumnes de P5 i 1r de primària de les escoles de Solsona, van poder assistir, al Teatre Comarcal, a un concert d’un conte musicat a càrrec del professorat de l’EMMS.A la tarda, també per les escoles de primària, els alumnes de l’escola de música van fer un concert on hi participaren duets, trios, quartets i la Banda Jove.Ja dins dels propis actes de l’escola de música, com cada any, vam fer el tradicional berenar de Santa Cecília, gentilesa de l’AMPA, i un concert d’alumnes a l’Auditori del centre.

Va ser una jornada plena de música i vam intentar acostar aquesta art a un gran nombre d’oients. Esperem poder-ho fer molts anys més!

 

 

 


 
L'AMPA
Activitats
Fes-te'n soci
 
 
     
  Pujada del Castellvell, s/n - 25280 SOLSONA - T 973 480 563  
ajuntament de Solsona